tisdag 10 april 2012

Dag 10 – Läger Rio Maior, Portugal

"If people believe in themselves, it's amazing what they can accomplish." - Sam Walton




Idag körde vi 2 simpass och ett lättare fyspass. Förmiddagspasset var inriktat mot spec pace och arm aerobt och power. Emma gjorde tidigare i veckan 5 000 fjärilskick på rygg och idag simmade hon 10 000 meter på tid, hon hade 2 tim 28 min 32 sek som är ett snitt på 1.28 per 100, bra jobbat Emma! På förmiddagspasset så imponerade Linda stort vilket avgjorde att hon blev lägrets simmare och erhåller den åtråvärda Oscarsstatyett. Även Jesper gjorde ett bra pacepass på förmiddagen, inledningsvis gick han en 100 fjäril 58.6.


Mellan lunch och fyspasset så tog vissa simmare chansen att få lite D vitamin i kroppen och var ute i det fina vädret, både idag och igår så har vädret varit fint och ca 20-23 grader och sol.
Kvällspasset var individuellt upplagt där simmarna hade olika uppgifter inför träningen. Bröstsimmarna hade ett maxpass där dom körde 200 och 100 max. Ida simmade en maxhundring på 1.01.8, Karin 50 frisim 27,9 och Eric 100 fj 59,3.


Sammanfattningsvis så har lägret varit mycket lyckat. Simmarna har överlag tränat med bra kvalitet på i pacepassen men vi har också hunnit med massor av vändnings- och startträning. Att Jörgen, Johannes och Eric varit med lägret har höjt standarden träningen och skapat god stämning i gänget. Att vi har tränat i uppdelade grupper efter spec och haft 3 tränare på plats så har vi kunnat möta upp simmarnas behov av träning på ett bra sätt.


Imorgon åker vi hem tidigt och landar vi 14 tiden, resten av påsklovet kommer vi att träna på Eriksdalsbadet och vi kommer att vara snabba på GP och Järfälla Nationella.

Tacka alla simmare och tränare för ett bra läger!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar