måndag 2 april 2012

Dag 2 – Läger Rio Maior, Portugal




Det var vi äntligen igång med träningen, på dagens förmiddagspass var fokuserat på bentestet (400 v.30 + 8x50 v10). Det var kul att träffa Uddevallagänget med Dennis F i spetsen som redan varit på plats i några dagar, Jeppe tog möjligheten idag att köra ett medley pass med bl.a. Linus Kanth och Mattias Carlsson och gjorde det med bravur. Som avslutning på passet skrev Niklas ihop en acc och sprintserie som blev mkt lyckad, 3 varv av 4x50 prog 1-2/25 hårt – 100 glid – 4x25 12 max/resterande retarderande.


På eftermiddagen körde vi fysträning i två gäng, ett gäng körde i gymmet med vikter och ett gäng utomhus i gött väder med Niklas. En halvtimme senare var det dags för eftermiddagens simpass som var inriktat mot sprint simning.


Maten är på topp, frukost, lunch och middag med massor av valmöjligheter och som avlutning en fruktskål, vi får även ett mellanmålpaket på kvällen för bästa återhämtning inför morgondagen. Imorrn kommer vi att prova på isbad som återhämtningsmetod.


Vi avslutade första dagen med en lugn och givande studietimme tillsammans så att läxläsningen genomförs på ett korrekt sätt. Stämningen är på topp och simmarna gjorde en mycket bra första dag i Rio Maior. Imorrn är det samma upplägg som idag med två simpass och ett fyspass.

Bye bye my friends¨

//Ludde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar