måndag 18 november 2013

Lyckat simläger med fokus på teknik

God morgon!

I helgen genomfördes Simlägret med fokus på teknik på Eriksdalsbadet. Lägret blev mycket uppskattat och många deltagare delger att dom har utvecklats och lärt sig mycket. Totalt 25 deltagare var med.

Vi började med teori på fredagen där vi gick genom helgens program och visade film på kommande teknikövningar. Innan simpasset körde vi även övningar med rehab slang.


Lördagen började med SIMFYS med stretchcordz och simpasset var inriktat mot andningsträning och balans. På eftermiddagen var det dags för Föreläsningen -Träna Rätt med Ola Strömberg om hur idrotten kan förbättra arbetslivet, Access Rehab om hålla sig skadefri, Rubin McRae om löpning, Coach Ludde om simning och Lisa Nordén om hennes framtid och träning.Söndagen inleddes med SIMFYS träning på land och simpasset var inriktat mot ben- och arm och en serie med fartlek. Efter en gemensam lunch så hade vi teori där vi gick genom nya teknikövningar och deltagarna fick diskutera och ställa frågor till oss tränare och elittriathleter. Eftermiddagspasset var SIMFYS med mage & rygg som grund. Simpasset var teknikövningar och lagkapp.


Tack till alla som deltog och tränare för att ni gjorde lägret så lyckat och inspirerande.

Coach Ludde


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar