fredag 15 november 2013

Två simläger i vår & sommar med Coach Ludde


Coach Ludde erbjuder Simläger två helger under våren & sommarn där teori och praktik blandas för bästa upplevelse och resultat. Programmet och träningsmetodiken är framtaget och utförs av Fredrik Lundin även kallade Coach Ludde som till vardags är bl.a. Lisa Nordén, Patrik Nilssons simtränare och elittränare i Stockholmspolisen IF Simidrott.

 Vi tycker det är viktigt att du känner dig väl omhändertagen så vi har alltid minst 1 tränare per 10 deltagare så du erhåller rätt och bra coaching. Välkommen till en social och trevlig upplevelse!

Simläger "TRÄNING"
Datum: lördag-söndag 29-30 mar 2014.
Plats: Eriksdalsbadet, Stockholm.

Simlägren riktar sig till triathleter och öppet vatten-simmare, på fyra olika nivåer – från nybörjare till elit. Lägret har som fokus träning med frisim som bas, det snabbaste simsättet för triathlon och öppet vatten-simning. Målet är att deltagarna ska få ny kunskap och idéer för att kunna förbättra simträning under våren. 


Simläger "OPEN WATER"
Datum: lördag-söndag 14-15 juni 2014.
Plats: Eriksdalsbadet, Stockholm & Järla Sjö, Nacka

Simlägret riktar sig till triathleter och öppet vatten-simmare, på fyra olika nivåer – från nybörjare till elit. Lägret är specifikt Öppet Vatten träning med frisim som bas, det snabbaste simsättet för triathlon och öppet vatten-simning. Målet är att deltagarna ska få ny kunskap och idéer för att kunna förbättra simträning under sommarn. 

All information och anmälan finner du här, klick






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar